Вече можете да си запазите час за Mezotix процедури и в Сливен!

Впечатляващото израелско нововъведение в козметичната индустрия „Мезотикс“ беше представено в Jewel Skin Clinic пред гости и клиенти. За уникалната неаблативна фракционна система с титаниев накрайник разказа Калина Иванова, която е известна и обичана козметичка, както и основен представител на апарата.

„Когато ми предложиха „Мезотикс“, ми бяха нужни 9 месеца, за да го проуча и да се убедя във възможностите и резултатите, които постига. Сега, след като работя вече с него, и аз, и моите клиенти нямаме никакви съмнения, че инвестицията си струва“, каза Калина Иванова, а в подкрепа на думите си показа богат снимков архив от личния си телефон на мъже и жени, преминали през терапията.

Each scent has a unique personality

Дамите в Jewel Skin Clinic бяха шокирани от информацията, че „Мезотикс“ третира кожата при температура от 400 градуса, но Калина Иванова бързо ги успокои: „Изгаряне няма, защото апаратът третира роговия слой на кожата, т.нар. „мъртва кожа“, съставена от клетки без ядро. Болката е пренебрежима, не даваме обезболяващи, не е необходим период за възстановяване. След процедурата върху обработеното място не се нанася абсолютно никакъв препарат. На следващия ден може да използвате хидратиращ крем и съдържанието на една ампула, която ще получите от нас.“

Апаратът е един от малкото, с които може да се третира клепачът – и горен, и долен, което е много чувствителна тема за жените над 35-40 г. С него като с парна ютия „се изглаждат“ бръчките в различни зони, заличават се белези от акне, както и родилни белези, с което Калина Иванова обясни наличието на бебета сред клиентите си.

Единственото, което може да спре желаещия да използва „Мезотикс“, е силното слънце. Ако сте се върнали току-що от почивка на морето, ще може да се подложите на процедурите след 2 седмици, а в случай, че това ви предстои – препоръчително е да отложите контакта с апарата.

Терапията се прилага върху чиста кожа и не е необходима предварителна подготовка, което позволи на няколко „неподготвени“ дами от гостите да я тестват на момента.

Красивата Маги Джанаварова също не се поколеба да изпробва „Мезотикс“, след което обеща, че това със сигурност няма да е единствената ѝ процедура.

4=5

Специално предложение!

Купете четири процедури от един вид и ще
получите петата безплатно!

ЗАПАЗИ ЧАС