Лазерно премахване на стрии

ЗАПАЗИ ЧАС

Лазерно премахване на стрии

ЗАПАЗИ ЧАС

Те могат да се появят в най-лошите времена, а пълното премахване на стрии в домашни условия е почти мисия невъзможна. В зависимост от това къде се намират и колко са дълбоки, те могат да бъдат причина за ниско самочувствие и комплекси.

Ние в салон за красота Детелини можем да ви помогнем да забравите за тях чрез най-новата фракционна лазерна технология за премахване на стрии и да върнете тялото и кожата си по начина, по който са изглеждали преди.

Причини за стрии

Стриите се появяват когато кожата внезапно се разтегне. Това може да е в следствие на внезапно наддаване на тегло, бърза загуба на тегло или бременност. Стриите са често срещани при жените и могат да се появят на всяка възраст. Местата, където се появяват най-често са корема, бедрата, ханша и гърдите. За да не окажат влияние върху самочувствието им, много пациенти избират да премахнат стриите си професионално чрез нашия фракционен лазер YDun.

Процедурата за фракционно лазерно премахване на стрии е по-ефективна срещу по-стари и бели стрии.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Неаблативните лазери ( YDun ) не разрушават горния слой на кожата. Вместо това те се насочват към подлежащите области на повърхността на кожата, за да насърчат растежа на колаген отвътре навън.

Фракционният лазерен лъч на YDun, който използваме в салон за красота Детелини, е с дължина на вълната 1550 nm. Той се абсорбира от водата в тъканите, като предизвиква коагулация на белтък в клетките.

Предимства на YDun:

  • Неаблативна процедура

  • Стимулира естественото възпроизводство на колаген

  • Кратък или почти никакъв възстановителен период

  • Минимален риск от пигментации

  • Възможност за работа целогодишно

  • Пълна безопасност за терапевта и пациента

Лазерният лъч на YDun се абсорбира от водата в тъканите предизвиквайки коагулация на белтък в клетките. По този начин нараняваме дълбоките слоеве на кожата и стимулираме естественото им възпроизводство, докато повърхността на кожата остава непокътната. Рискът от пигментации е минимален, затова с лазера може да се работи съвсем спокойно дори през летните месеци.

На снимките се виждат зони със стрии преди третиране и резултатът само след една процедура.

Технологията е изключително ефективна при третиране на бели (стари) стрии, като възстановителният период на тялото е в рамките на 1-2 дни. 1550 nm е най-добрата дължина на вълната за третирате на стари стрии. За успешното третиране на бели стрии е необходимо дълбоко проникване – до 2 мм, каквото може да се постигне с Ydun.

премахване на стриипремахване на стрии
Предипремахване на стрии

4=5

Специално предложение!

Купете четири процедури от един вид и ще
получите петата безплатно!

ЗАПАЗИ ЧАС