Project Description

Cooltech – високоефективна алтернатива на липосукцията

ЗАПАЗИ ЧАС

Cooltech – високоефективна алтернатива на липосукцията

ЗАПАЗИ ЧАС

Високоефективна и щадяща тялото алтернатива на липосукцията

Криолиполиза с Cooltech е високоефективна и щадяща тялото алтернатива на липосукцията.

  • Третиране на множество области
  • Процедура с ниска болка

  • Стерилен титаниев връх
  • Без радиация

Тя е сред най-модерните и предпочитани технологии за неинвазивно и неоперативно отстраняване на мазнини. Процедурата е лишена от всички усложнения на липосукцията, тя е безболезнена, няма възстановителен период, а резултатите от нея са също толкова впечатляващи. Освен в пъти по-достъпната цена, голямата разлика е, че резултатите при криолиполизата идват около 2 месеца след процедурата.

Криолиполиза с Cooltech действа точно в тези упорити зони. Нейната технология на изстудяване до – 8 градуса води до разрушаване на мастните клетки. Веднъж премахнати, те никога вече не се възобновят и третираната зона не може да възстанови предишните си размери, дори и да напълнеем отново.

Апаратът CoolТech е създаден от световноизвестната испанска компания за медицински технологии Cocoon Medical и притежава FDA сертификат. Апаратът е базиран на уязвимостта на мастната тъкан и клетки (адипоцитите) към ниски температури. За разлика от съседните си клетки като фиброцити, кръвоносни съдове и др., мастните клетки нямат устойчивост срещу кристализация при охлаждане. Това прави възможно криотерапията да действа без да уврежда околните тъкани.

Cooltech Криптолиза

Целта на охлаждането е да елиминира 3 от 5-те основни съставки на мастните клетки и да доведе до тяхното разрушаване. След продължително излагане на ниска температура, мастната тъкан започва да кристализира, а това предизвиква апоптоза на адипоцитите – смърт на мастната клетка. При една процедура се постига кристализация на около 30 % от мастните клетки в зоната.

След процедурата започва естествен процес на изхвърляне на унищожените мастни клетки през лимфната система, както се случва с мастните киселини при отслабване със спорт или диета. Методът е базиран на естествените процеси на тялото за отвеждане на непотребните вещества, не уврежда кожата, мускулите или други тъкани, органи и системи. Именно заради естествената си природа, този процес отнема повече време. Клетките се изхвърлят поетапно, за да не се стресира организма, в продължение на около 2-3 месеца. Това позволява на кожата да произведе достатъчно еластин и колаген, за да остане стегната и да не се отпусне, както при липосукцията, когато имаме внезапна загуба на голямо количество мастна тъкан.

4=5

Специално предложение!

Купете четири процедури от един вид и ще
получите петата безплатно!

ЗАПАЗИ ЧАС